fredag den 10. september 2010

Mågeskrig

Her på bloggen er der stadig efterdønninger af den chokerende opdagelse af den gråvingede måge på Århus Havn for næsten et år siden. Dengang var der ingen grænser for hvor meget Århus svømmede over efter at den sensationelle måge blev opdaget langt væk fra dens normale opholdssted. Nu er mågerne imidlertid kommet i vælten igen. Denne gang dog ikke for det gode. Som man kan læse i Stiften er der voldsom opstandelse over at mågeskrig forpester midtbyen.

"Skrårk, skrårk, skrårk"

Som artiklen fortæller, har århusianerne altså for alvor set sig sure på "luftens rotter". Skrigene er det helt store samtaleemner ved beboerfester. Tågesnakken florerer om at fjerne mågernes reder eller ligefrem skyde dem. Beboerne er så plagede af mågeskrig, at det føles som at være med i Hitchcocks "Fuglene".


"De skrig... de er værre end når børnene skriger til finalen i Skolefodbold!"

Vi kan altså konstatere at folk ikke er tændte på at gå rundt og høre på mågeskrig, som gik man rundt og lyttede til "Tomorrow Never Knows" konstant. Det er hermed noteret. AITMOOS har dog ingen beef med mågerne. Tonen i denne hetz mod mågerne er om muligt endnu mere skinger end mågeskrigene. Og det kommer fra en skribent som engang har modtaget en mågeklat i håret umiddelbart efter at have taget sin cykelhjelm af.


 "Doh..."


I øvrigt er mågen Donovans totemdyr, og bør derfor behandles med respekt. AITMOOS følger sagen!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar